Εταιρεία

Η εταιρεία μας ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ιδρύθηκε το 1976 με έδρα την πόλη του Πειραιά. Στα 40 χρόνια της παρουσίας της στον χώρο των ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, από ένα μικρό κατάστημα στην οδό Γούναρη, αναπτύχθηκε και διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.

Αντικείμενό της είναι το χονδρικό εμπόριο σιδηρικών και εργαλείων χειρός, βιομηχανικών και χειροποίητων. Αναλυτικότερα δραστηριοποιείται στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων :

Η προέλευσή τους είναι από ευρωπαϊκές χώρες ( Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κτλ.), Κίνα και από την εγχώρια αγορά. Η επιλογή των προμηθευτών μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό εγγυώνται για τις άριστες υπηρεσίες μας.

Ευελπιστούμε ότι η μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την ποιότητα και το γρήγορο service θα κάνει την καθημερινότητα σας ευκολότερη. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η χώρα μας είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε, ή και να ξεκινήσουμε, μια εποικοδομητική συνεργασία ανταποκρινόμενη της εμπιστοσύνης σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Αθανάσιος Μαυρογιάννης