Ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου

  

Σπανιολέτα Ανοιγομένων

Οι ΣΠΑΝΙΟΛΕΤΕΣ ανοιγομένων χρησιμοποιούνται για όλα τα προφίλ αλουμινίου. Είναι η ασφαλέστερη και ποιοτικότερη λύση για ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Διατίθενται σε λευκό, μαύρο ή ειδικό χρώμα και σε φινίρισμα χρωμίου. Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα συρομένων και πομόλων για ομοιομορφία στο χώρο.

Μηχανισμός Ανοιγοανάκλισης X-100

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΣΗΣ X-100 χρησιμοποιείται στα προφίλ αλουμινίου Camera Europea και αποτελεί την ασφαλέστερη και ολοκληρωμένη λύση για μονόφυλλα και δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου. Διαθέτει ανοξείδωτα ή ειδικής αντοχής πλαστικά μέρη και μεταλλικούς σύρτες κλειδώματος με δυνατότητα όλων των ρυθμίσεων. Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα συρομένων, ανοιγομένων και πομόλων για ομοιομορφία στο χώρο.

Σύρτες

Οι απλοί και μηχανικοί ΣΥΡΤΕΣ σε πέντε παραλλαγές είναι κατάλληλοι για κάθε παράθυρο Camera Europea και Europa. Οι απλοί σύρτες διαθέτουν ειδικής σύνθεσης πλαστικά μέρη με μεταλλικά άκρα κλειδώματος για μεγαλύτερη αντοχή ενώ οι μηχανικοί λειτουργούν με ταυτόχρονο κλείδωμα πάνω και κάτω με μία κίνηση για μεγαλύτερη ασφάλεια. Παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα και μπορούν να συνδυαστούν και σε μηχανισμό ανοιγοανάκλισης.