Ανοιγόμενες πόρτες Αλουμινίου/Σιδήρου

 

Γλωσσού (20-25mm)

Η κλειδαριά Γλωσσού είναι κατάλληλη για σιδηρόπορτες και για στενά προφίλ αλουμινίου.  Με μία στροφή, η γλώσσα βγαίνει 17χιλ. για    μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχει φινίρισμα χρωμίου ή ηλεκτροστατικής βαφής για προστασία από την οξείδωση.

Γλωσσού (30-35mm)

Η κλειδαριά ΓΛΩΣΣΟΥ με κέντρα 30 και 35 χιλ και γλώσσα 17χιλ. (που βγαίνει με μια μόνο κίνηση) για μεγαλύτερη ασφάλεια είναι ιδανική για πόρτες αλουμινίου. Έχει φινίρισμα χρωμίου. 

 

Μπίλιας

Η κλειδαριά ΓΛΩΣΣΟΥ ΜΠΙΛΙΑΣ χρησιμοποιείται για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτες με μεγάλη επισκεψιμότητα. Έχει φινίρισμα χρωμίου και η κάτω γλώσσα βγαίνει 17 χιλ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μαχαιρωτή

Η κλειδαριά ασφαλείας ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ είναι κατάλληλη για όλες τις σειρές αλουμινίου. Η κάτω γλώσσα – μαχαιρωτή βγάνει 25 χιλ για μεγαλύτερη ασφάλεια και έχει φινίρισμα χρωμίου.

Κλειδαριές Inox

Oι κλειδαριές DOMUS για σιδηρόπορτες και όλες τις σειρές αλουμινίου διατίθενται και σε Ανοξείδωτο Χάλυβα (ΙNOX ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ) και είναι ιδανικές για περιοχές κοντά σε θάλασσα ή υγρό κλίμα. Διατίθενται και με Inox αντίστοιχα αντικρύσματα.

Κλειδαριες Μαχαιρωτές 3 Σημείων

Η κλειδαριά ασφαλείας 3 ΣΗΜΕΙΩΝ έχει 3 κλειδαριές με μαχαιρωτές γλώσσες που βγαίνουν 25χιλ. και είναι κατάλληλη για όλες τις σειρές αλουμινίου. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα ή Ιnox. Προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια σε προφίλ αλουμινίου με τα 3 σημεία κλειδώματος.

Αντικρίσματα

Διατίθενται ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΑ κλειδαριών κατάλληλα για κάθε σειρά αλουμινίου επιχρωμιωμένα, μαύρα ή ανοξείδωτα (Ιnox), ρυθμιζόμενα ή μη. Για τις κλειδαριές 3 ΣΗΜΕΙΩΝ διατίθενται σε σετ των τριών.

Αντικρίσματα1

  Διατίθενται ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΑ κλειδαριών κατάλληλα για κάθε σειρά αλουμινίου επιχρωμιωμένα, μαύρα ή ανοξείδωτα (Ιnox), ρυθμιζόμενα ή μη. Για τις κλειδαριές 3 ΣΗΜΕΙΩΝ διατίθενται σε σετ των τριών.

Ηλεκτρικά Αντικρίσματα

Τα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΑ είναι κατάλληλα για όλες τις ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου – ξύλου. Έχουν φινίρισμα χρωμίου υψηλής αντοχής και ποιότητας και διατίθενται σε 4 παραλλαγές με ή χωρίς μηχανισμό μόνιμης απασφάλισης ή/και αναμονής.

Πόμολα με Μεταλλική Ροζέτα

Τα ΠΟΜΟΛΑ με μεταλλική ΡΟΖΕΤΑ , μονά ή διπλά, με οβάλ ή ίσια χειρολαβή, είναι κατάλληλα για όλα τα προφίλ αλουμινίου και τις ξύλινες πόρτες. Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα συρομένων και ανοιγομένων για ομοιομορφία στο χώρο. Διατίθενται σε λευκό, μαύρο ή ειδικό χρώμα και σε φινίρισμα χρωμίου.

Πόμολα με Πλάκα

Τα ΠΟΜΟΛΑ με ΠΛΑΚΑ με άψογη λειτουργικότητα είναι κατάλληλα για όλα τα προφίλ αλουμινίου και τις ξύλινες πόρτες.    Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα συρομένων και ανοιγομένων για ομοιομορφία στο χώρο. Διατίθενται σε λευκό, μαύρο ή ειδικό χρώμα.

Πόμολα Inox

  Τα ΙΝΟΧ ΠΟΜΟΛΑ από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κατάλληλα για όλα τα προφίλ αλουμινίου και τις ξύλινες πόρτες. Διατίθενται σε σετ των δύο ή σε μονό δεξιό ή αριστερό.

Ροζέτα Ασφαλείας

Η ΡΟΖΕΤΑ ασφαλείας και υψηλής αισθητικής τοποθετείται σε όλες τις κλειδαριές αλουμινίου και ξύλου DOMUS (εκτός από την TOPGEAR και ΤΡΙΑΙΝΑ) και προσφέρει τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία του κυλίνδρου. Η αποσυναρμολόγησή της είναι δυνατή μόνο από την εσωτερική πλευρά.

WK+ Πρόσθετη ασφάλεια για πόρτες και παράθυρα

Η WK+ φέρνει την "επανάσταση" στις πρόσθετες ασφάλειες. Έχει πολύ στιβαρή κατασκευή από μασίφ αλουμίνιο και βαρέως τύπου πείρο ασφαλείας 10mm. Τοποθετείτε εύκολα χωρίς προσθήκες και "μερεμέτια" και είναι συμβατή με αλουμίνιο, ξύλο, pvc, σίδερο, θωρακισμένες πόρτες και παράθυρα. Είναι πρωτοποριακό προϊον Domus και καλύπτεται με 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.