Κύλινδροι

 

Proton

Οι αδιάρρηκτοι κύλινδροι PROTON με φινίρισμα ορείχαλκο ή νίκελ και ενίσχυση από ατσάλι είναι κατάλληλοι για όλες τις χωνευτές κλειδαριές. Διαθέτουν 5 κλειδιά με βούλες σε ποιότητα silver-nickel και συνοδεύονται με ειδική κάρτα κατόχου για ασφάλεια στην αναπαραγωγή κλειδιών. Υπάρχει η δυνατότητα μια ομάδα κυλίνδρων PROTON να ανοίγει με ίδιο κλειδί, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Alfa

Οι Νέοι κύλινδροι Υπέρ Ασφαλείας ALFA με προστατευτικές μπάρες είναι κατάλληλοι για όλες τις χωνευτές κλειδαριές αλουμινίου, σιδήρου, PVC και ξύλου. Το φινίρισμά τους είναι ειδικά επεξεργασμένο σε ορείχαλκο ή satin nickel. Βγαίνουν σε 5 διαστάσεις 65, 75, 83, 90 και 100χιλ. και διαθέτουν πλούσια τεχνικά πλεονεκτήματα.

Econ

Οι κύλινδροι ασφαλείας ECON με φινίρισμα ορείχαλκο ή νίκελ ταιριάζουν σε όλες τις χωνευτές κλειδαριές. Διαθέτουν 5 κλειδιά με βούλες. Υπάρχει η δυνατότητα μια ομάδα κυλίνδρων ECON να ανοίγει με ίδιο κλειδί, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Απλοί Κύλινδροι

Οι απλοί ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ με φινίρισμα σε ορείχαλκο ή νίκελ ταιριάζουν σε όλες τις χωνευτές κλειδαριές και βγαίνουν σε 10 διαστάσεις. Διατίθενται με 3 κλειδιά στη συσκευασία. Υπάρχει η δυνατότητα να διατεθούν με κλειδί πασπαρτού ή ίδιο κλειδί.

 

Κύλινδροι με πόμολο

Οι ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ με ΠΟΜΟΛΟ στρογγυλό ή ρόμβος (knobs) ταιριάζουν σε όλες τις χωνευτές κλειδαριές. Διατίθενται με 3 κλειδιά στη συσκευασία και με φινίρισμα ορείχαλκο ή νίκελ. Αποτελούν απλή ιδανική λύση ασφάλειας για τον ιδιώτη.

Πασπαρτού & ίδιο κλειδί

Οι επιλογές ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ (PSP) από τη μία ή και τις δύο πλευρές και ΙΔΙΟ ΚΛΕΙΔΙ είναι ιδανικές για όλους τους απλούς κυλίνδρους ή κυλίνδρους με πόμολο. Το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ δίνει λύση όταν υπάρχει ανάγκη για πολλές ομάδες κυλίνδρων να ανοίγουν με το δικό τους διαφορετικό αλλά και με ένα κοινό κλειδί. Στο ΙΔΙΟ ΚΛΕΙΔΙ είναι δυνατόν να κατασκευαστούν πολλοί κύλινδροι με ίδιο κλειδί.