Νικολετοπούλου 20, Πειραιάς 185 40             210 4125 001             info@mavrogiannis-mat.gr

   Νικολετοπούλου 20, Πειραιάς 185 40

   210 4125 001,     info@mavrogiannis-mat.gr

Συρόμενα παράθυρα αλουμινίου

 

Σύστημα D-FENDER 2 Κλειδωμάτων

Η D-FENDER είναι ένα νέο σύστημα κλειδαριάς συρομένων άψογης αισθητικής ειδικό για κάθε προφίλ συρόμενων παραθύρων αλουμινίου. Διαθέτει ενσωματωμένα αμορτισέρ, προσφέρει διπλή συγκράτηση με βίδες & πεταλούδες, προστασία από κρούσεις με το ειδικό ελατήριο που διαθέτει, καθώς και απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία της κλειδαριάς.

 

Σύστημα D-FENDER 4 Κλειδωμάτων

Η D-FENDER είναι ένα νέο σύστημα κλειδαριάς συρομένων άψογης αισθητικής ειδικό για κάθε προφίλ συρόμενων παραθύρων αλουμινίου.  Διαθέτει ενσωματωμένα αμορτισέρ, προσφέρει διπλή συγκράτηση με βίδες & πεταλούδες, προστασία από κρούσεις με το ειδικό ελατήριο που διαθέτει, καθώς και απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία της κλειδαριάς.

Κλειδαριά και Σπανιολέτα D-FENDER

Η D-FENDER είναι ένα νέο σύστημα κλειδαριάς συρομένων άψογης αισθητικής ειδικό για κάθε προφίλ συρόμενων παραθύρων αλουμινίου.  Διαθέτει ενσωματωμένα αμορτισέρ, προσφέρει διπλή συγκράτηση με βίδες & πεταλούδες, προστασία από κρούσεις με το ειδικό ελατήριο που διαθέτει, καθώς και απόλυτα ομαλή και αθόρυβη λειτουργία της κλειδαριάς.

Καρέ D-FENDER 2 & 4 Κλειδωμάτων

Το νέο σύστημα D-FENDER καρέ για συρόμενες πόρτες και παράθυρα έχει σχεδιαστεί με την ίδια φιλοσοφία του συστήματος D-FENDER 2 & 4 κλειδωμάτων. Για κάθε σειρά προφίλ συρόμενων αλουμινίου προσφέρεται ειδικό σύστημα D-FENDER καρέ έτοιμο προς τοποθέτηση

Κλειδαριά και Σπανιολέτα DSL

Οι κλειδαριές και σπανιολέτες ασφαλείας DSL χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ συρομένων αλουμινίου με το ειδικό kit τοποθέτησης. Διαθέτουν ανοξείδωτο πείρο και κρίκο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διπλό κλείδωμα για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή. Διατίθενται σε λευκό, μαύρο ή ειδικό χρώμα και σε φινίρισμα χρωμίου.

Διατίθενται και χούφτες σετ για δίφυλλο, καθώς και χωρίς εξωτερική χούφτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα.
Ο σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα προϊόντα πομόλων και ανοιγομένων για ομοιομορφία στο χώρο.

Κit DSL

Τα Kit DSL μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις σειρές αλουμινίου, ανάλογα με τον κάθε τύπο και χρησιμοποιούν την καινοτομία της DOMUS, το σύστημα κλειδώματος πείρος-κρίκος. Συνεργάζονται με την κλειδαριά και σπανιολέτα DSL.

Κλειδαριά Kliklok

Οι κλειδαριές συρομένων ΚLIKLOK με κλείδωμα γάντζου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις σειρές αλουμινίου. Διατίθενται σε 4 χρώματα : λευκό, μαύρο, καφέ και γκρι-ασημί. Υπάρχει και η δυνατότητα για kliklok με κύλινδρο ή και χωρίς εξωτερική χούφτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα.

Κλειδαριά Klikon

Οι κλειδαριές συρομένων ΚLIKΟΝ με ή χωρίς κύλινδρο, με κλείδωμα βίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις σειρές αλουμινίου. Διατίθενται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, καθώς και χωρίς εξωτερική χούφτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα.

Κλειδαριά Γάντζου

Η κλειδαριά ΓΑΝΤΖΟΥ είναι κατάλληλη για συρόμενες πόρτες σιδήρου ή αλουμινίου και έχουν δημιουργηθεί για να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια με το κλείδωμα γάντζου.

Κλειδαριά Πρόσθετης Ασφάλειας Συρομένων

H κλειδαριά πρόσθετης ασφάλειας συρομένων με λαβή ή και χωρίς για μονόφυλλο ή δίφυλλο τζάμι και πατζούρι, τοποθετείτε σαν δεύτερη αλλά και σαν πρώτη κλειδαριά σε συρόμενο φύλλο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις σειρές αλουμινίου.