Προϊόντα για ξύλινες πόρτες

 

Τρίαινα

Η κλειδαριά ασφαλείας ΤΡΙΑΙΝΑ χρησιμοποιείται σε ξύλινες πόρτες εισόδου. Διαθέτει γλώσσα με 3 πείρους που εκτείνεται στα 23χιλ. Η ΤΡΙΑΙΝΑ Plus αποτελεί δε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με την ατσαλένια γλώσσα, αδιάρρηκτο κύλινδρο, ατσάλινη πλάκα προστασίας της κλειδαριάς, ζεύγη πείρων για την ενίσχυση των μεντεσέδων και πανίσχυρο αντίκρυσμα.

 

Export

Η κλειδαριά EXPORT χρησιμοποιείται σε ξύλινες πόρτες εισόδου και έχει κλείδωμα δύο στροφών στα 20χιλ. Διατίθεται με φινίρισμα ορείχαλκου ή χρωμίου.

Μεσόπορτας

Οι κλειδαριές ΜΕΣΟΠΟΡΤΑΣ χρησιμοποιούνται για ξύλινες εσωτερικές πόρτες και περιέχουν 2 κλειδιά με έξι διαφορετικούς συνδυασμούς. Διατίθενται με πρόσωπο παραλληλόγραμμο ή οβάλ και φινίρισμα ορείχαλκου ή χρωμίου. Η κλειδαριά μεσόπορτας ΒRONZO διατίθεται με πρόσωπο και αντίκρυσμα από καθαρό ορείχαλκο. Υπάρχει η δυνατότητας διάθεσης ξεχωριστά κλειδιών και αντικρυσμάτων ως συνοδευτικά των κλειδαριών μεσόπορτας.

 

Econ Line

Οι κλειδαριές μεσόπορτας ECON LINE με φινίρισμα ορείχαλκου είναι ιδανικές για ξύλινες εσωτερικές πόρτες. Διατίθενται με 2 κλειδιά σε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς και με πρόσωπο παραλληλόγραμμο ή οβάλ.

Αντικρύσματα & Κλειδιά Μεσόπορτας

Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης ξεχωριστά ΚΛΕΙΔΙΑ (στους έξι συνδυασμούς και με φινίρισμα χρωμίου, νίκελ ή ορείχαλκου) και ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΑ (παραλληλόγραμμα ή οβάλ) κλειδαριών μεσόπορτας. Διατίθενται και κλειδιά μεσόπορτας με φινίρισμα επίχρυσα.

 

Γρύλοι & Αεροπλανάκια

Ο χωνευτός ΓΡΥΛΛΟΣ και το ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ χρησιμοποιούνται για ξύλινες πόρτες και παράθυρα με φινίρισμα ορείχαλκου ή χωρίς.

 

Κουτιαστή

Η ΚΟΥΤΙΑΣΤΗ κλειδαριά με αντίκρυσμα ή χωρίς, σε μπλε χρώμα χρησιμοποιείται σε ξύλινες, μεταλλικές και παραδοσιακές πόρτες. Περιέχει 3 κλειδιά στη συσκευασία και διαθέτει εξαρτήματα από καθαρό ορείχαλκο.